Russische Dwerghamster
Home De Russische DwerghamsterTe Koop De Russische DwerghamsterKoppels De Russische DwerghamsterHamsterforumHamster WebshopBlog De Russische DwerghamsterLeuke Links De Russische DwerghamsterGastenboek De Russische Dwerghamsterhamster nieuwsContact De Russische Dwerghamster

Russische Dwerghamsters op de Foto

Onderstaand heb ik een selectie geplaatst van de leukste foto's die ik door de jaren heen van Russische Dwerghamsters heb gemaakt. Mijn hobby is mede door het leuk op de foto zetten van de dieren zo afwisselen en leuk! Geniet mee met onze hamstertjes en treed binnen in de wereld van De Russische Dwerghamster. Heel veel kijkplezier!

Foto albmum Mandarijn

In dit album staan mijn mooiste foto's van Russische Dwerghamster Mandarijnen.
Ik vind het zelf een schitterende kleur en als je ziet hoeveel kleur nuances je hebt in deze kleur dan is het echt prachtig om te zien. Ze zijn er van diep oranje als ze nog jong zijn tot bruin of donker bruine ticking. Wat mij betreft een prachtige kleur.

russische dwerghamster

Foto Album Fotosessie

Een foto album met veel verschillende fotosessies. Ik maak regelmatig foto's van de hamstertjes en daarbij probeer ik altijd weer wat leuks te bedenken om de hamstertjes leuk en verassend op de foto te zetten. Ik heb dan ook de leukste fotosessies in dit album gebundeld.

russische dwerghamster wildkleur

Foto Album Hamstervoer en Snacks

Een foto album met veel verschillende foto's van hamsters met hamstervoer of hamster snacks. Het is schitterend om te zien hoe de hamstertjes met hun eten bezig zijn. Met hun kleine lieve pootjes houden ze het stevig vast, of proppen gulzig hun wangzakjes vol. Grappig en vertederend om te zien.

hamstervoer

bo dwerghamster

Foto Album Black & White

Een foto album wederom gevuld met Russische Dwerghamstertjes, maar deze keer weergegeven in Black & White. Je kunt deze foto's ook terugvinden op mokken, kalenders etc.
Heel veel kijkplezier gewenst!

hamstervoer

dwerghamster

Foto Album Spijker Blauw

Mooie frisse en stoere foto's van onze hamstertjes met een spijker stof op de achtergrond. Met name de Mandarijntjes komen mooi uit op deze foto's.

hamstervoer

dwerghamster spijkerstof

Foto Album Syrtje "Moon"

Schitterede foto's van onze Syrische Hamster genaamd Moon. Tussen al die Rusjes voelt moon zich helemaal niet anders :) Ze is erg knuffelbaar en vind het leuk om lekker rond te lopen. Uiteraard is wat lekkers heel welkom.

hamstervoer

Syrische Hamster Moon

ALGEMEEN

Over onsl
Voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Contact

FOKKEN

Mijn Fokdoel
Hobby Fokkers Wet
Alle nestjes
Koppels
Leuke reacties
Statistieken

TE KOOP

Te koop
Hoe werkt het
Prijslijst
Onze kalender

DRD WEBSITES

DRD Hamsters
DRD Hamsterforum
DRD Hamster Webshop

SOCIAAL

Twitter
Facebook
YouTube