Russische Dwerghamster
Home De Russische DwerghamsterTe Koop De Russische DwerghamsterKoppels De Russische DwerghamsterHamsterforumHamster WebshopBlog De Russische DwerghamsterLeuke Links De Russische DwerghamsterGastenboek De Russische Dwerghamsterhamster nieuwsContact De Russische Dwerghamster
HUISVESTING
Aanschaf
Huisvesting
Benodigdheden
Loopradjes
Bodembedekking
VERZORGING
Omgang
Verzorging
Vacht
Kleuren
VOEDING
Voeding
Hamsteren
GEDRAG
Gedrag
Gedrag v/s kleur
Bijten
Snelle Hamster
Gedragsfasen
Communicatie
VOORTPLANTING
Voortplanting
Fokt niet
Oeps Nestje
Complicaties
Geslacht
Inteelt
Genetica
Kleurcodes
De kleinste
GEZONDHEID
Gezondheid
Signalement
Anatomie
Diabetes
Gewicht & Lengte
OVERIGE
Herkomst
Keuringen
Hamstersoorten
Hamster weetjes

Brochure

hamster webshop

Checklist

checklist hamster

DWERGHAMSTER BENODIGDHEDEN

Koop uw Hamster artikelen eenvoudig bij DRD Pets, de online Hamster Webshop voor uw Hamster. Voor artikelen voor uw Hamster bent u in onze hamster webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschillende soorten en merken voor een aantrekkelijke prijs. Trixie, Karlie, Europet, Ferplast e.a. Bestellen gaat eenvoudig en snel in onze hamster webshop.Je hebt als het goed is een hamsterkooi en nu moet er nog wat in, maar wat?
Er zijn een aantal zaken onmisbaar voor in de hamsterkooi. Onderstaand vind je een overzicht van hamsterbenodigdheden die je in een hamsterkooi kunt doen. Sommige dingen zijn onmisbaar in een hamsterkooi, zoals: voerbakje, drinkbakje of flesje, Radje.

Andere dingen zijn een verrijking van de hamsterkooi en zorgen ervoor dat je hamstertje zich niet gaat vervelen.

 

WATERFLES / DRINKBAKJE

hamster drinkflesJe hamstertje moet toegang dagelijks toegang hebben tot vers drinkwater. Een flesje dat aan de wand van het verblijf bevestigd kan worden verdiend hier de voorkeur, maar een drinkbakje kan ook.

Lees verder...

 

LOOPRAD

hamster radjeEen loopradje is een must have voor je hamstertje. Ze vinden het niet alleen fijn om in te rennen, maar het is ook nog eens gezond voor de diertjes. Loopradjes - je hebt ze in allerlei verschillende kleuren en materialen, van metaal tot plastic en hout.

Lees verder...

 

VOERBAKJE

hamster voerbakjeEen voerbakje is ook heel handig! Liefst van aardewerk (keramiek), want deze gooit je hamster niet zo makkelijk om. Daarnaast zijn ze goed schoon te maken en vaak ook in verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

Lees verder...

 

HAMSTER HUISJE

hamsterhuisEen slaaphuisje is heel belangrijk voor je hamster. Hij moet zich ergens kunnen terugtrekken, snel verstoppen als hij bang is of gewoon lekker in kunnen slapen. Huisjes kun je in heel veel verschillende soorten en maten krijgen.

Lees verder...

 

NESTMATERIAAL

Twistynest voor GerbilsJe hamster heeft zacht nestmateriaal nodig om zijn slaaphuisje te bekleden. Hooi, wc en keuken papier is hier heel geschikt voor.

Lees verder...

 

KOOI UITBREIDING

Hamster Webshop Kooi AccessoiresHeb je een kooi waar je buizen op aan kunt sluiten dan isuitbreiding van de hamsterkooi natuurlijk super leuk voor je hamster. Heb je geen kooi met buizen, maar wel een traliekooi dan kun je een stuk van de tralies wegknippen en daar een tussenstuk in vastmaken. Hier rechts kun je het tussenstuk bekijken. Vervolgens kun je er buizen op aansluiten.

 

HAMSTERSPEELTJES

Hamster Webshop HamsterspeeltjesEen hamster is absoluut geen saai diertje, hij vindt het leuk om lekker bezig te zijn en heeft dan ook een beetje uitdaging nodig per dag. Er zijn erg veel leuke speeltjes die je aan je hamstertje kunt aanbieden.

Lees verder...

 

 

KNAAGSTEEN

gezonde knaagsteenDe tanden van een knaagdier blijven doorgroeien. Het is daarom belangrijk dat je hamstertje zijn tandjes kan slijten anders kunnen er gebitsproblemen ontstaan. De knaagsteen is een omstreden onderwerp, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook veilige knaagstenen te koop.

Lees verder...

 

KNAAGMATERIAAL

knagenVerantwoord knaagmateriaal is erg belangrijk voor je hamster. Natuurlijke materialen kunnen het beste gebruikt worden voor een goede tandslijtage.
Wilgentakken, Lindetakken en Beukentakken zijn goed geschikt voor de hamstertjes.

Lees verder...

 

TOILET

Hamster Webshop Hamster toiletEen hamster toilet is erg makkelijk. Omdat hamstertjes zindelijkediertjes zijn zullen zij hun behoefte in één hoekje doen en als je daar een wc'tje plaatst dan zorg je ervoor dat het hoekje altijd makkelijk verschoond kan worden.

Lees verder...

 

ZANDBAKJE

zandbakjeJe kunt er ook voor kiezen om een zandbakje in de kooi te plaatsen dit zal je hamstertje zeker wel fijn vinden. Een zandbakje met chinchillazand erin, zodat hij van tijd tot tijd een heerlijk zandbad kan nemen. Je kunt bovengenoemd toiletje ook als zandbakje gebruiken.

Lees verder...

 

BODEMBEDEKKING

Ook niet onbelangrijk is de bodembedekking voor in het hamster verblijf. De hamster moet er doorheen lopen, zijn behoefte in doen en er een tijdje in wonen. Het is daarom belangrijk om een goede bodembedekker te kiezen die de ontlasting en geurtjes goed absorbeerd en het liefst niet stoft.

Lees verder...

 

Hamster Webshop Hamsterspeeltjes
Hamster Webshop Hamster knaagmateriaal
Hamster Webshop Hamster nestmateriaal
Hamster Webshop Voerbakje
Hamster Webshop Hamsterhuis

hamster webshop

Hamster Webshop Bodembedekking
Hamster Webshop Hamster Looprad
Hamster Webshop hamster drinkfles
Hamster Webshop Hamster toilet
Hamster Webshop Kooi Accessoires

russische dwerghamster facebookrussische dwerghamster twitterrussische dwerghamster you tuberussische dwerghamster feed


hamsterforum
Gerbil
Cotton Comfort

ALGEMEEN

Over onsl
Voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Contact

FOKKEN

Mijn Fokdoel
Hobby Fokkers Wet
Alle nestjes
Koppels
Leuke reacties
Statistieken

TE KOOP

Te koop
Hoe werkt het
Prijslijst
Onze kalender

DRD WEBSITES

DRD Hamsters
DRD Hamsterforum
DRD Hamster Webshop

SOCIAAL

Twitter
Facebook
YouTube