Home De Russische DwerghamsterTe Koop De Russische DwerghamsterKoppels De Russische DwerghamsterHamsterforumHamster WebshopBlog De Russische DwerghamsterLeuke Links De Russische DwerghamsterGastenboek De Russische Dwerghamsterhamster nieuwsContact De Russische Dwerghamster
HUISVESTING
Aanschaf
Huisvesting
Benodigdheden
Loopradjes
Bodembedekking
VERZORGING
Omgang
Verzorging
Vacht
Kleuren
VOEDING
Voeding
Hamsteren
GEDRAG
Gedrag
Gedrag v/s kleur
Bijten
Snelle Hamster
Gedragsfasen
Communicatie
VOORTPLANTING
Voortplanting
Fokt niet
Oeps Nestje
Complicaties
Geslacht
Inteelt
Genetica
Kleurcodes
De kleinste
GEZONDHEID
Gezondheid
Signalement
Anatomie
Diabetes
Gewicht & Lengte
OVERIGE
Herkomst
Keuringen
Hamstersoorten
Hamster weetjes

Brochure

hamster webshop

Checklist

checklist hamster

Een Russische Dwerghamster reserveren dat gaat zo...

russische dwerghamsters wildkleur en mandarijnJe bent op een leuke Russische Dwerghamster site terecht gekomen, je hebt bij de nestjes gegluurd en waarschijnlijk heb je een mooi hamstertje gezien die je graag zou willen hebben… en wat doen we nu?

Je kunt op de nestjespagina al onze nestjes bekijken. Je kunt ook afzonderlijk elk nestje bekijken door op de foto van het nestje te klikken of op ‘meer’. Op de pagina van het nestje zelf staat alle informatie over het betreffende nestje: Hoeveel hamstertjes er geboren zijn, Foto’s, video’s, en aanvullende informatie over de ontwikkeling.

Zodra je, je hamstertje hebt uitgezocht kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Voor alle duidelijkheid is het handig dat je de volgende informatie vermeldt in je bericht:

 • Nestletter: Zodat ik meteen weet welk nestje je bedoeld als er meerdere zijn.
 • Geslacht: Het kan zijn dat deze op dat moment nog niet bekend is, dan kun je eventueel doorgeven waar je voorkeur naar uitgaat zodat ik daar rekening mee kan houden.
 • Kleur: Vaak zijn de kleuren al vroeg bekend. Zijn deze nog niet bekend dan kun je de kleur doorgeven waar je voorkeur naar uitgaat. Vaak staat er ook vermeldt bij het nestje wat de verwachte kleuren zijn.
 • Stamboom: Het is voor mij ook goed om tijdig te weten of je graag een stamboom bij je hamstertje wilt hebben. Zodat ik deze op tijd klaar kan maken. Voor de stamboom heb ik de volgende gegevens van je nodig:
  1. Naam
  2. Voornaam
  3. Adres
  4. Woonplaats
  5. Stamboom en/of Roepnaam hamster
  russische dwerghamster
Lees ook de "Algemene Voorwaarden"Dwerghamster.nl

Alle hamsters krijgen een stamboomnaam en eventueel een roepnaam. De stamboomnaam moet beginnen met dezelfde letter als het nest (nestletter). Je mag zowel de stamboomnaam als de roepnaam van je hamster zelf bedenken en aan mij doorgeven zodat ik deze op de stamboom kan vermelden. Indien je geen stamboomnaam doorgeeft dan krijgt de hamster er één van mij.

 • Dwerghamster.nlAfspraak: Als bovenstaande gegevens zijn doorgegeven reserveer ik het hamstertje voor je. Dit kun je op de site terug zien bij het nestje. Nu is het wachten totdat de hamstertjes groot en sterk genoeg zijn om met hun nieuwe baasjes mee te kunnen.
  Het is handig om tijdig een afspraak te maken voor het ophalen van de hamster.
 • Ophalen: Je kunt je hamster komen ophalen! Neem hiervoor het liefst een goed vervoersbakje mee of een doosje met wat bodembedekking (zaagsel, hooi etc.).

DRD Hamster Webshop

Op www.drdknaagdierwinkel.nl vind je alles wat je nodig hebt voor je nieuwe vriendje.

Heb je bij ons een hamstertje gereserveerd en wil je graag dat je bestelling klaar staat als je, je hamstertje komt ophalen? Dat kan!

russische dwerghamster facebookrussische dwerghamster twitterrussische dwerghamster you tuberussische dwerghamster feed

Koop uw Hamster artikelen eenvoudig bij DRD Pets, de online Hamster Webshop voor uw Hamster. Voor artikelen voor uw Hamster bent u in onze hamster webshop op de juiste plaats. U vindt hier verschillende soorten en merken voor een aantrekkelijke prijs. Trixie, Karlie, Europet, Ferplast e.a. Bestellen gaat eenvoudig en snel in onze hamster webshop.
hamsterforum
Cotton Comfort
Gerbil

ALGEMEEN

Over onsl
Voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Contact

FOKKEN

Mijn Fokdoel
Hobby Fokkers Wet
Alle nestjes
Koppels
Leuke reacties
Statistieken

TE KOOP

Te koop
Hoe werkt het
Prijslijst
Onze kalender

DRD WEBSITES

DRD Hamsters
DRD Hamsterforum
DRD Hamster Webshop

SOCIAAL

Twitter
Facebook
YouTube